X

Zinková svítící městečka

Jistě mnoho z Vás už zná oblíbené zinkové domečky, které máme už několik let v nabídce a každou sezónu nabídku doplňujeme o další tvary, velikosti nebo motivy.

Na našem e-shopu jsme nyní udělali domečkům vlastní kategorii, aby jste našli všechny přehledně u sebe a mohli snadněji vybírat:

http://www.bellarose.cz/kategorie/svicny-svicky-lucerny-lucerny-zinkove-domecky

Domečky jsou ideální celoroční dekorace, ale na podzim a v zimě se mi líbí nejvíc – asi proto, že je brzy tma a dají se rozsvítit už odpoledne, kdy úžasně ozdobí každý domovní vchod, terasu, balkon nebo třeba zátiší v chodbě.
Dají se zavěsit, můžete zkombinovat různé tvary a velikosti, vyhrát si, hodí se do romantických domovů, ale i pro všechny, kteří dávají přednost modernímu designu a jednoduché linii … zkrátka nepřehlédnutelná, nápaditá a přitom elegantní dekorace – přesně takové mám nejraději 🙂
Ale přece jen – nejkrásnější jsou všechny pohromadě, kdy za zimních večerů na terase rozsvítíte svoje vlastní městečko… pro inspiraci přikládám několik fotografií z mého“ e-archivu“:








Od stejného dodavatele máme nyní i novinku – moje favority sezóny – úžasné andílky na svíčku, které jistě znáte ze zahraničních blogů… Jak se Vám líbí?


Přeji všem krásné listopadové dny! M.

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.

Zobrazit komentáře (3)

  • No, to je nadhera. Jsem stasnou majitelkou tri a myslim, ze pribudou dalsi. S pozdravem, Katerina

  • Mají velmi zajímavý blog! Skončil jsem náhodou zde! Jsem rád, že mohu stáhnout ve formátu PDF katalogy, oni ještě mají starší katalogy maileg? Přeji jim hezký první advent! pozdravy lásky

Mohlo by se vám líbít