X

Ze zákulisí Bella Rose: Jak jsme vyráběli vánoční balicí papíry

My v Bella Rose si na krásnou atmosféru potrpíme, proto u nás každý měsíc probíhá „kolektiv tmelící akce“ takzvaný Den atmosféry. Skupinka kolegů si pro ostatní vymyslí krátký program a společně si tu vytváříme a utužujeme dobré vztahy. Už jsme vydlabávali dýně, vyráběli jsme si vlastní svíčky, hledali ztracený poklad… a to vše samozřejmě za doprovodu hudby, rozsvícených světýlek, něčeho dobrého na zub a také na uhašení žízně.

Jedno listopadové odpoledne jsme si společně užili u vytváření vánočního papíru, pojídání dobrot a pití horké medoviny.

Listopadový Den atmosféry v Bella Rose

Pro měsíc listopad si skupinka vymyslela skvělou aktivitu. Vyráběli jsme si vlastní vánoční balicí papíry! Mohli jsme si vybrat z několika tiskátek s vánočním motivem, několika barev razítek, bílého a přírodního balicího papírubílé akrylové barvy. Opět jsme se vrátili do dětských let, protože na stole nesměly chybět ani razítka z brambor. Určitě si každý tyto časy vybaví.

Měli jsme opravdu z čeho vybírat.

Rozbalili jsme papíry, nachystali tiskátka a šlo se na věc! Při zdobení papíru se ukázalo, že jde o výbornou antistresovou aktivitu, která se před Vánoci hodí jako sůl! A tak jsme začali zdobit. Někteří si na pomoc vzali tiskátka a použili několik barev, ti odvážnější zkusili své štěstí s akrylovou barvou.

To budou krásně zabalené dárečky!

Bílé cákance nebo nepravidelné tahy širokým štětcem vypadaly na hnědém papíru krásně. Už si představujeme, jak asi budou vypadat zabalené vánoční dárky v tomto papíru, obvázané černou nebo červenou stužkou, dozdobené živou smrkovou větvičkou a třeba šiškou. Mhmm, už se nemůžeme dočkat Štědrého dne!

Jedna inspirace na minimalický vánoční papír. Už chybí jen pěkná stužka.

Rádi bychom vás tímto inspirovali a navnadili na vyrábění vlastního vánočního papíru. Vy si u toho náramně odpočinete, hodíte starosti za hlavu, ušpiníte si dva prsty, ale budete mít ze zabalených dárečků o to větší radost. Nebo si vezměte na pomoc vaše ratolesti, uvařte si horké kakao, pusťte si koledy a udělejte si kreativní odpoledne. Uvidíte, že je to bude bavit, a až pod stromečkem najdou dáreček ve svém balicím papíru, to bude najednou radosti!

Další nádherný minimalistický papír. Tentokrát v bílo-černé kombinaci.

Užijte si krásný předvánoční čas

Míša a tým Bella Rose

Michaela Urbánková:
Mohlo by se vám líbít