X

Vyhlášení soutěže o nejhezčí styling s adventním svícnem

Hledá se nejkrásnější styling adventního svícnu značky Ib Laursen! Tak by se dala popsat naše soutěž, kterou jsme přednedávnem vyhlásili mezi blogerkami. Do soutěže se zapojilo celkem 8 blogerek z České a Slovenské republiky a našim úkolem bylo vybrat ten styling, který nás nejvíce okouzlí. Odbornou porotou byl náš tým Bella Rose v čele s majitelkou Martinou.

Co vám budeme vykládat, vůbec jsme se nedokázali rozhodnout, který je ten nej. Dali jsme hlavy dohromady a nakonec se rozhodli. Komu se tedy podařilo vytvořit a nafotit vítězný styling s adventním svícnem?

Tramtadadá! Vítězem naší soutěže o poukaz do Bella Rose se stává:

Ve skutečnosti jsme vyhlásili i druhé místo, protože jsme se jednoduše nedokázali rozhodnout pro jednu 🙂

Betty&Co.

Gratulujeme Páji z blogu Betty&Co.! Tento styling nás naprosto okouzlil. ♥ Jako výhru od nás dostává poukaz v hodnotě 2000 Kč a navíc poukaz v hodnotě 1000 Kč pro jeden komentář pod svým článkem. A také si zaslouží pár slov od paní majitelky Martiny: „Výběr byl letos neskutečně těžký. Tolik nádherných stylingů a nápadů! Nakonec jsme po napínavém hlasování týmu vybrali dvě vítězky. Hlavní vítězkou je Betty, její styling nás okouzlil celkovou nádhernou atmosférou, vše na fotce funguje krásně dohromady a oceňujeme i skvělé nápady, jako například papír místo ubrusu, na který se dá psát, nebo nazdobená větev nad stolem.“ Martina.

2. místo Tvoriť a ľúbiť

Rozhodli jsme se tentokrát ocenit i kreativní Soňu z blogu Tvoriť a ľúbiť, protože u nás vedla těsně za Pájou. Získává od nás poukaz v hodnotě 1000 Kč a poukaz v hodnotě 500 Kč pro jeden komentář pod svým článkem. ♥ „Nemohli jsme odolat ani fotce od Soni a jejímu nápadu na zavěšení svícnu na provázek. Je skvělým příkladem, že i v jednoduchosti je krása, stačí jen hezký nápad. Musíme ale poděkovat všem blogerkám, všechny stylingy byly totiž skutečně nádherné, rozmanité a z každé sálala osobitost dekoratérky, to milujeme!“ Martina.

Chtěli bychom ze ♥ moc poděkovat všem zúčastněným blogerkám, které se do naší soutěže zapojily a vytvořily nádherné stylingy a fotky, ze kterých na nás dýchá krásná sváteční atmosféra. Nesmíme tu zapomenout ani na ostatní:

Seznam zúčastněných blogů:

Betty&Co.
Tvoriť a ľúbiť
Decor Blanc
Monika Vintage Lover
Nordic Passion
The Salad By Leni
Můj dům, můj squat
Môj obyčajný život

Krásné předvánoční dny vám přeje

Bella Rose

Michaela Urbánková:

Zobrazit komentáře (2)

  • Jeej, srdečne gratulujem vitazkam, skvele ste vybrali :-)

  • Krásný výběr, také bych se nedokázala rozhodnout jen pro jednu. <3 Velká gratulace. :)

Mohlo by se vám líbít