X

Vánoce a jiné letní starosti:-)

Zatímco venku je léto v plném proudu, my máme všude kolem vánoční atmosféru! Kouličky, hvězdičky, zvonečky, skřítci, plechové domečky, andělská křídla, koníčci… vybíráme pro Vás totiž z nových kolekcí na sezónu podzim/zima 2010!
A již teď je jasné, že se bude na co těšit! Přinášíme vám na ukázku několik obrázků, zboží budeme vkládat až začátkem podzimu – přece jen v době, kdy všichni trávíme volné chvíle u bazénu nebo u zmrzlináře, není kam spěchat:-) Souhlasíte?:-)





Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.

Zobrazit komentáře (11)

  • Oči mi žiaria ako malej :) Na obrázkoch sú "dôležitosti" môjmu naturelu milé.

    Teším sa na celú ponuku.

    Inak, medzi nami, Bella Rosa balí krehký tovar tak dokonale bezpečne, že aj keby sa niečo chcelo rozbiť, nemá šancu :) Chválim, chválim.

    Eva

  • TAK JSTE MĚ NAVNADILY ŽE UŽ TEĎ V SRPNU SE TĚŠÍM NA VÁNOCE...TOHO KONÍČKA CHCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!DARČA

  • UŽ MÁM TAKÉ VYBRÁNO .
    DOMEČKY CHCÍÍÍÍÍÍ !!!
    UŽ SE TĚŠÍM .BOHDA

  • Krásné dekorace! Je sice pravda, že na Vánoce je v Srpnu ještě brzy, ale já jsem shodou okolností včera koupila první dva vánoční dárečky :o)

  • Je to nadhera. Minuly tyden jsem od vas obdrzela prvni nadilku a uz jsem verny zakaznik:)
    Taky se tesim na nove vecicky.

  • Marti,
    takové poklady! Nutně potřebuji andílky a domečkyyyyy takyyyyyy :o))
    Už se těším na vánoce :o)
    Pěkný večer
    L.

  • Jsem nadšená! To bude zase utracených peněz ;-) Ale budou stát za to. Mě uchvátil svícen srdíčko se 4 svíčkami... a spousta dalšího!
    Zrovna na mě na poště čeká balík od Bella Rose :-)

Mohlo by se vám líbít