X

To nejlepší pro naše nejmenší

Vánoce se kvapem blíží, a tak jsme pro Vás připravili nejkrásnější vánoční dárky, které potěší Vaše dětičky.

Pokud Vás už nebaví běžná nabídka hraček a hledáte skutečně originální dárky pro své děti, zavítali jste na správné místo. Naše hračky a další potřeby pro děti jen tak někde nenajdete. Navíc jsou vysoce kvalitní a bezpečné. Pojďte nakouknout do dětského světa na Bella Rose.

 

 

 

 

 

Lámete si hlavu, čím potěšit malou slečnu? Žádné parádnici by neměla chybět okouzlující šperkovnice, ve které se ukrývá spousta sponeček, čelenek a gumiček do vlásků. Doplňky do vlasů můžete koupit i samostatně.

 

 

 

 

 

Plyšové hračky nikdy nevyjdou z módy. Milují je naprosto všechny děti, a proto je najdete i u nás. Měkoučký plyšový kamarád dokáže vyslechnout i utěšit, když zrovna náhodou poblíž není maminka nebo tatínek. Každý by měl mít svého plyšového mazlíka. 🙂

 

 

 

 

Pokud hledáte dáreček pro miminko, ať už pro své, nebo někoho jiného, jistě nešlápnete vedle s kouzelným chrastítkem ve tvaru lištičky nebo králíčka. Díky svému tvaru skvěle padne do malé dětské ručky.

 

 

 

 

 

Už Vás omrzely moderní hračky plné světel a zvuků a vzpomínáte na dobu, kdy Vám ke hraní stačilo dřevěné autíčko? Věřte, že jednoduché dřevěné hračky potěší i Vaše děti. Můžete si to ověřit například na dřevěném autíčku, se kterým si vyhrají jak kluci, tak holky.

Děti si jistě zamilují i dřevěný tahací vláček. Užijí si s ním spoustu zábavy. A když ho rozeberou, získají kostky na hraní. 🙂

 

Snažíte se stále dokola naučit děti udržovat pořádek? Zabalte jim hračky pod stromeček do úložných textilních boxů s motivy zvířátek. Hračky tak budou mít svůj „domeček“ a děti pořádek v pokojíčku.

 

 

 

 

 

 

Originálním dárkem může být i polštářek ve tvaru písmene. Dětem můžete pořídit písmenko, kterým začíná jejich jméno, nebo klidně z polštářků vyskládejte celé jméno.

 

 

 

 

Polštářků není nikdy dost. 🙂 Potěšte své děti sedacím polštářkem, na kterém můžou pohodlně sedět nebo ho používat třeba jako podložku pod nohy nebo pod hlavu.

 

 

 

 

Především holčičkám udělá radost mini keramická konvička s motivem myšičky. Konvičku doplňte o mini šálek s podšálkemspolečně si užívejte čaj o páté. 🙂

 

 

 

 

Všechny krásné vánoční dárky pro děti se nám do článečku nevejdou. Pěkně pohromadě je však najdete na tomto místě.

Přejeme Vám příjemný výlet do dětského světa.

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.
Mohlo by se vám líbít