X

Stylová móda pro malé slečny

Na Bella Rose najdete nejen bytové doplňky a dekorace, ale také například oblečení v romantickém stylu pro malé princezny. Jestli Vás už nudí oblečení pro děti, které je u nás běžně k dostání, nakoukněte k nám. 🙂

Pokud máte doma malou slečnu, která se ráda strojí, dopřejte jí překrásné oblečení v okouzlujícím romantickém stylu. Můžete vybírat ze spousty originálních kousků. Vaše dcerka si je jistě zamiluje.

V úžasné trendy chlupaté vestičce se Vaše malá princezna bude cítit prostě úžasně. Krásná bude k šatičkám i džínám.

 

 

 

Do školy i na slavnostní příležitosti se báječně hodí propínací bavlněný cardigan s romantickými volánky na předním díle. Tento cardigan také skvěle doplní ležérní kalhoty s trendy úzkými nařasenými nohavicemi.

 

 

 

Má Vaše princezna ráda třpytivé ozdoby? Určitě ji potěšíte elegantním svetříkem se štrasovými kamínky, které se nádherně třpytí. Spodní části rukávů jsou navíc zdobeny romantickými volánky.


V chladném počasí příjemně zahřeje měkoučký propínací svetřík s copánkovým vzorem zdobený bílými perličkami.

 

 

 

Tyto bavlněné kalhoty rovného střihu se skvěle hodí k delším tuničkám a cardigenům. Jsou velice pohodlné a příjemné na nošení.

 

 

 

Úžasné dívčí tričko s motivem balerínek zavěšených na šňůře si Vaše holčička jistě oblíbí. Balerínky jsou zdobeny třpytivými kamínky a na ramínkách jsou našité něžné krajkové volánky.


Důležitým doplňkem každého outfitu je šátek. Především v chladnějších dnech je příjemné ovinout si ho kolem krku. Něžný šátek z měkoučké bavlny doladí jakékoli oblečení.


Chystáte se na výlet? Tak to se Vaší princezně bude hodit úchvatný růžový batoh s veselým vzorem. Hodí se nejen na výlet, ale i do školky či do školy.

 

 

 

Chcete potěšit Vaši malou pomocnici v kuchyni? Pořiďte jí kouzelnou dětskou zástěrku s motýlkovým vzorem.

 

 

Všechno oblečení se moc dobře nosí a skvěle vypadá. Další stylové a neokoukané kousky najdete zde.

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.
Mohlo by se vám líbít