X

Se stylovým fotorámečkem na letní dovolenou jen tak nezapomenete!

Pořídili jste si během letní dovolené spoustu fotografií a teď přemýšlíte, jak si všechny ty báječné zvěčněné zážitky co nejlépe uchovat? Vystavte si ty nejlepší momentky do stylových fotorámečků a připomínejte si vaše letní bezstarostné okamžiky každý den!

Pořídili jste si během letní dovolené spoustu fotografií a teď přemýšlíte, jak si všechny ty báječné zvěčněné zážitky co nejlépe uchovat? Vystavte si ty nejlepší momentky do stylových fotorámečků a připomínejte si vaše letní bezstarostné okamžiky každý den!

 

Také se vždycky na dovolené těšíte, až si po příjezdu domů projdete všechny nafocené momenty a prožijete je tak znovu? A také obvykle řešíte, jak a kam fotky uspořádat? Někdo dává přednost klasickým albům, někdo má fotky uložené v počítačové galerii, něčím se pochlubíte na Instagramu, ale ty nejzdařilejší fotografie chcete mít na očích stále.  S fotorámečky se vám to lehce povede! Navíc si díky nim vytvoříte z fotek osobitou dekoraci, která vás bude těšit každý den.

 

 

Fotky můžete sice uchovávat i ve stylových krabičkách,

ty nejkrásnější si ale raději zarámujte

 

Rámečky na fotky vybírejte obezřetně, měly by jednak podtrhnout samotnou fotografii a jednak ladit s celkovým stylem místnosti, kde budou vystavené. Obecně platí, že čím výraznější je rám, tím nenápadnější by měl být zarámovaný motiv a naopak.

Téměř kamkoli se díky své jednoduchosti hodí jemné kovové rámečky s lehkou patinou v černém, mosazném nebo měděném provedení od Madam Stoltz. Svou nenápadnou elegancí rozhodně nebudou rušit fotografie, které do nich zasadíte.

 

 

 

Rámečky Black, BrassCopper Big mají navíc dvojité sklo,

takže do nich můžete vložit fotky z obou stran a zavěsit je do prostoru

 

Šedá kanava na fotorámu Schiste elegantně orámuje

jakoukoli prázdninovou momentku

 

  Fotorám Silver má díky rytinám lehce orientální nádech

– ideální na fotku z dovolené v tropickém ráji

  

 

 

 

Na komodě nebo okenním parapetu se budou dobře vyjímat fotorámečky s opěrkou, ať již klasičtější dřevěné nebo opět z kovu.

 

 

 

Skutečným skvostem je fotorámeček s atypicky řešenou opěrkou,

díky níž dostane vložená fotografie trojrozměrný efekt

 

 

Sešlo se vám povedených fotek příliš a nevíte, kterou vybrat? Vytvořte si z nich koláž a tu zarámujte do velkého rámu na obrazy nebo plakáty.  Anebo využijte všestranné washi pásky a vylepte si s nimi prázdninovou galerii přímo na zeď! Oživit ji můžete i suvenýry z letních cest – usušená luční květinka nebo ptačí pírko vám bude letní pohodu připomínat celý rok!

 

 

Fotografie z cest si klidně pomocí washi přilepte třeba na zrcadlo

– ráno před cestou do práce bude hned příjemnější

 

 

Přejeme krásné vzpomínání na letní dovolenou!

 

Ivana & Bella Rose

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.
Mohlo by se vám líbít