X

Rozvíjejte dětskou fantazii s hračkami z Bella Rose

Nejlepší hračka je ta, která vaše díte zabaví, splňuje jeho potřeby a rozvíjí fantazii. To, že hezky vypadá a působí v interiéru jako dekorace, je takový příjemný bonus pro rodiče. Vždy berte v úvahu věk dítěte. Některé hračky jsou vhodné pro batolata, ale ne pro kojence. Snažte se vybrat hračky, které zvýší jejich kreativitu, mentální schopnosti, v úvahu berte i zaměření dítěte. Miluje letadla, miluje hry na profese? Důraz by měl být kladen i na materiál. Levný plast sice vaši peněženku nezruinuje, ale snadno se rozbije a rozhodně to nebude ten poklad, který s vámi bude léta a jednou ho předáte další generaci. Značkové hračky bývají obvykle serióznější a nabízejí záruky, které vám zajistí větší odolnost a tím i trvanlivost hraček.

Nejroztomilejší myší rodinka Maileg.

Rozvíjejte dětskou fantazii

Nákup a následné darování hračky je jednou z mnoha odměn rodičovství. Vidět tu radost v dětských očích je k nezaplacení. A ještě lepší je, když vidíte cestu, jak se vaše dítě učí a roste s darovanou hračkou. Aby hračka přispěla k vývoji vašeho dítěte, musí si s ní hrát. Když si dcera celé dny hraje s hračkami Maileg, asi z darovaného bubínku nebude tak nadšená, nebo ji za chvilku omrzí. Hračka by také měla být náročná pro konkrétní věk, aby nebyla natolik obtížná, že hra bude dítě spíše frustrovat. Hračky pro děti, které podněcují představivost poskytují skvělou příležitost k rozvíjení fantazie. Takové jsou i hry na profese, které podporují kreativitu a jazykové dovednosti. Když se děti zapojí do hry a hrají si na nové situace, vytvářejí si novou slovní zásobu a učí se řešit různé situace. S kuchyňkou si můžou hrát na kuchařku v restauraci i maminku. S pokladničkou si můžou otevřít obchod a učí se počítat. Kostky a zvířátka zase děti povzbudí k výstavbě malé Zoo. Právě hračky, které podporují spolupráci jsou nezbytné pro rozvoj sociálních dovedností již v malém věku.

Hra na profese děti podporuje a učí.

Společný čas hrou

Hračky, které podporují sociální dovednosti jsou i společenské hry. Učí děti jak se střídat, jak sdílet, jak dělat kompromisy. Starší děti se díky společenským hrám učí jak řešit problémy jako skupina i jak spolupracovat. Mladší děti se díky společenským hrám učí počítat a hry obecně velmi dobře zlepšují matematické dovednosti. Dobré hračky upoutají pozornost dětí a umí ji udržet. Bez ohledu na to, jaké hračky pro své děti vyberete, ta nejlepší věc je zábava. Sami si každý den ukrojte čas jen na hru se svými dětmi, nebo je zapojte do tvoření. Podpoříte nejen učení, ale i pouto mezi vámi.

Není nad čas, který s dětmi trávíme hrou.

Všechny krásné a naučné hračky najdete i na Bella Rose. S Kids Concept se vaše malá slečna promění v prvotřídní kuchařku, baristku, doktorku. Kluci se zase můžou stát zručnými opraváři a mít své nářadí jako táta nebo můžou být správci parkovacího domu! Kids Concept nabízí i léty osvědčenou hru Člověče nezlob se, a to rovnou ve dvou oblíbených provedení: Zvířátkové Člověče nezlob se a Mamutí Člověče nezlob se s praktickou skládací deskou. Rozvíjení fantazie hrou jde krásně i se značkou Maileg. Originální textilní zvířátka ze Skandinávie okouzlila maminky a jejich děti po celém světě. A protože se nám Vánoce pomalu blíží a nastává čas přemýšlení co dětem k Vánocům, podívejte se i na naše další krásné i naučné hračky.

Hraní zdar přeje Martina a Bella Rose.

Pro rozzářený dětský pohled:

Martina Kopecká:
Mohlo by se vám líbít