X

Řekněte to Willow Tree

Pokud hledáte opravdu osobní dárek od srdce, prohlédněte si naši nabídku figurek a přání Willow Tree od Susan Lordi.

 

Jedinečná kolekce andělů a figur Willow Tree vnese pohodu a lásku do každého domova a potěší všechny obdarované. Rádi byste někomu blízkému sdělili něco milého, ale nenapadají Vás ta správná slova? Figurky Willow Tree to řeknou za Vás.

 

Andělé a figury jsou vyrobeny z umělé pryskyřice. Jedná se o věrnou napodobeninu dřeva. Navíc jsou ručně malovány a nesou v sobě krásná poselství. Každá krabička také obsahuje kartičku s textem, kam můžete napsat krátké věnování.

 

Vyjádřete svou lásku mamince prostřednictvím figurky Matka s dcerou. Uvidíte, že maminku dojmete, možná ukápne i nějaká ta slza radosti. Z figurky doslova vyzařuje něha, blízkost a porozumění.

 

 

 

 

 

Narodilo se někomu známému miminko? Překvapte je originálním dárečkem v podobě figurky Jsme tři!

 

 

 

 

 

Máte krásný vztah se svým sourozencem? Darujte mu figurku Bratr a sestra, ať můžete být spolu, i když se nacházíte každý někde jinde. Jistě to Váš pěkný vztah ještě prohloubí. 

 

 

 

 

 

Chystáte se na návštěvu a přemýšlíte nad dárkem? Hostitele jistě potěšíte úchvatnou dekorací v podobě figurky Hojnost s náručí plnou něžných květin.

 

 

 

 

 

 

 

Pokud máte doma malého nezbedu, udělejte mu radost malým dárečkem, který se bude krásně vyjímat například na poličce v dětském pokoji.

 

 

 

 

 

 

Čeká Vás velký den a hledáte originální ozdobu na svatební dort? Figury na dort Společně nebo Slibuji budou to pravé. Figurku můžete použít i jako dekoraci na sváteční tabuli.

 

 

 

 

 

 

Jako novinku jsme pro Vás připravili papírová přáníčka Willow Tree, do kterých můžete vepsat své osobní věnování. Přáníčko můžete darovat jen tak nebo ho přiložit k nějakému pěknému dárku.

 

 

 

 

V naší široké nabídce andělů a figur Willow Tree si jistě vybere každý. Popřemýšlejte, co byste druhému rádi sdělili, a vyberte si vhodnou figurku, která to řekne za Vás, nebo Vám s tím alespoň pomůže.

 

 

Přejeme Vám spoustu nádherných chvil při darování těchto kouzelných figurek a přáníček.

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.
Mohlo by se vám líbít