X

První sníh

Dnes ráno jsem měla krásné překvapení při pohledu ven z okna, protože konečně napadl první sníh v tomto roce a poprášil nám zahradu.

Rozhodla jsem se toto ráno tedy nespěchat a využít chvilky volna – mimi ještě spinkalo (i s medvědem), další dvě ratolesti už byly na cestě do školy a pracovní telefon ještě nezvonil. Byla to tedy skvělá pauza před začátkem posledního pracovního dne v tomto týdnu.
Poslední dobou si tyto chvilky opravdu užívám naplno a jsem za ně vděčná. I takový malý relax dokáže totiž člověka nakopnout energií a dobrou náladou na celý den!
K snídani jsem si proto zapálila svíčky na stole, zachumlala se na sedačce
pod teplou pletenou deku a mlsala moje oblíbené Mixit müsli s bílým jogurtem a
javorovým sirupem.
Moc ráda si zapaluji svíčky i přes den nebo ráno… však proč je zapalovat jen večer?
To zamračené zimní dopoledne je s nimi hned příjemnější!
Mám poslední měsíce takový zvyk zapalovat si každý den vonnou svíčku i u počítače když pracuju a musím říct, že je pracovní den hned o poznání příjemnější!
Nejraději mám ty od Tine K s vůní růží nebo fíků, nádherně mi provoní celou pracovnu!
A co vy? Zapalujete svíčky i přes den? A máte také nějaké tipy jak zabydlet pracovní stůl a udělat si pohodu při práci?

 

 

 

Přeji všem krásný nadcházející víkend!
Martina
Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.

Zobrazit komentáře (10)

  • Tomu rikam nadherny vyhled z okna !! Musite mit krasnou zahradu. A svicky? Ty take zapaluju v prubehu dne. V zime mnohem casteji nez v lete....

  • Martinka, obdivujem s akou pohodičkou to všetko zvládaš :-))) a milujem aj ja tieto "pyžamkové rána", keď sa neponáhľam, keďže som s Eli doma. Sviečky milujem, zapaľujem, a určite by som zapalovala aj cez deň ako ty...len nejak na to v poslednej dobe zabúdam:-)))....takže ďakujem za inšpiráciu.
    Krásny víkend!

  • Martinko, nádherný výhled z okna, postýlka a hlavně miminko, je kouzelné !!! ....kochám se .... doma "svítím", hlavně, když je venku pošmourno ..... nebo večer k vínečku ....přeji krásný víkend .... Marki

  • U nás také jen poprašek.... tajně doufám že ho napadne víc:-))
    Ajka

    • Ajko, take doufam, ze jeste napadne poradne, ale stacilo by tak na tyden a pak uz hned jaro!;-)

  • Martinko, krásná pohodička a miminko je kouzelné k pošmudlání!
    Já jsem také svíčková, mám moc ráda jejich svit a plamínek - takže i přes den... a vonné jsou zvláště příjemné - liší se dle období, ale top je růže,levandule a bavlna ...
    A Mixit musli je také ńaminka! Krásné dny... Maru

    • Maru, mixit je moje zavislost;-) uz si neumim snidani bez nej predstavit! Ano, ruze, bavlna, to jsou take nadherne vune!

  • Marti, ja nevim, co obdivovat driv... jestli milouckeho a milickeho Radovanka, nebo dekoraci.. nebo ten vyhled z okna. Nadherne spojeni stylu a osobitosti... miluju Tvoje bydleni a cit pro detail.

    Mejte se moc krasne... a tesim se na dalsi prispevek.

    • Marketko, moc dekuji za navstevu a komentar! To ja obdivuji Vase bydleni a hlavne danstinu a zivot v Kodani! Zrovna v patek do Kodani letim, i s mimcem. Je tam veletrh Ciff. Do Kodane mam cestu minimalne dvakrat rocne, tak treba se tam jednou potkame v Royal Copenhagen na kafco;-)

    • Marti, to by bylo moc fajn. Ja jsem rada za kazde ceske slovicko :) a Tebe bych rada jednou moc poznala.....

Mohlo by se vám líbít