X

Povánoční relax

Vánoční shon je za námi a spousta lidí si ještě užívá zaslouženou dovolenou. Využijte tohoto času a hýčkejte své tělo i mysl.

Zvlášť v dnešní uspěchané době je důležité aspoň na chvíli se zastavit a odpočinout si.

Asi jen málokdo by odolal lákadlu v podobě vany s teplou vodou. Díky sypkému pudru, který se po nasypání do vody promění v „mléko“, si můžete večer dopřát přímo luxusní koupel. Vaše pokožka bude po koupeli krásně provoněná a hedvábně hebká. Pudr je stylově zabalen ve velké hliníkové konvičce na mléko, takže se současně stane originální dekorací koupelny.

 


Po koupeli navíc můžete své tělo potěšit sametově hladkým tělovým mlékem s přírodními složkami mléka a hedvábí. Skleněná dóza bude Vaší koupelně rozhodně slušet.

 

Vaše tělo si také zaslouží relaxační masáž. Tělový a masážní olej ve spreji s uklidňující vůní levandule tělo nádherně provoní a pohladí Vaše smysly. Nebo si užijte krásné chvíle s luxusně vonícím masážním růžovým olejem. Růžový olej je velmi oblíbený pro své regenerační a zklidňující vlastnosti.

 

 

 

Obzvlášť v zimě je třeba pečovat o pokožku Vašich rukou. Pořiďte si praktickou kosmetickou taštičku, kde kromě voňavého krému najdete i pilníky na nehty v hravém designu.


Ať už v koupelně, nebo třeba v obývacím pokoji můžete navodit romantickou atmosféru pomocí úžasných vonných svíček.

 

 

 

Jestli Vás už vonné svíčky tak trošku nudí, vyzkoušejte skvělou novinku – vonnou masážní svíčku. Svíčka obsahuje masážní olej. Stačí ji zapálit a počkat, až se rozpustí, následně do ní ponořte prsty. Nemusíte se bát, olej není moc horký a na prstech zůstává kapalný. Zkuste třeba rafinovanou vůni granátového jablka a máty. Další úžasné vůně najdete zde.

 

 

 

Poskytněte svému tělu náležitou hýčkací péči. Uvidíte, že Vám bude vděčné a bude Vám dobře a dlouho sloužit.

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.

Zobrazit komentáře (1)

  • Zdravím moc děkuji za tipy na už taky nevím co pořád kupovat a tohle by mohl být ideální dárek :) Jinak co mě ještě zajímá k tomu oleji jestli by se dal použít třeba na takovou olejovou masáž https://spaformen.cz/cs/massage/nuru-gelova-masaz/? A ty olejové svíčky taky vidím poprvé takže super tipy díky :)

Mohlo by se vám líbít