X

Pip Studio – bytové doplňky s láskou

Pip Studio – to je oblíbená holandská značka. Krásné barvy, hravé motivy a dokonalé kombinace, které Vás pohladí u srdce. To je Pip Studio pro nás. S radostí Vám proto představujeme nové bytové doplňky Pip Studio – okouzlující bytový textil, především ručníky, dámské župany a překrásné povlečení. Neodoláte…

Hravost a veselé motivy značky Pip Studio pomalu dobývají celý svět. A není divu. Poslání této značky nejlépe vystihuje její vlastní motto: „Happy products for Happy people“. Novinkami tohoto podzimu jsou: okouzlující povlečení, ručníky a dámské župany.

Romantické povlečení Pip Studio

Povlečení od Pip studio je vyrobené z luxusního bavlněného perkalu. Zamilujete si ho nejen na pohled ale i na dotek. Představuje luxusní dárek pro všechny romantické duše a promění každou ložnici v pohádkovou komnatu.

Na obrázku  je povlečení Morning Glory White za 2184 Kč.

 

Povlečení Chinese Blossom

 

Dámské župany – pro malé i velké princezny

Z horké koupele přímo do náruče rozkvetlé louky. Dámské župany Pip Studio jsou neuvěřitelně hebounké, vyrobené jsou bavlněného froté, které bude něžné k Vaší pokožce. Mají mírně prodlouženou délku a dostupné jsou ve všech zákaldních velikostech – S, M, L, XL.

 

Luxusní dámský župan Pip Studio Chinese Rose Red za 2999 Kč.

 

Dámský župan Birds in Paradise

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.
Mohlo by se vám líbít