X

Okouzlující novinky hned za výprodejové ceny!

Tak to tu ještě nebylo – bytové doplňky jako novinky za polovinu ceny. Naskladnili jsme pro Vás nové zahradní dekorace a doplňky do domácnosti a dáme Vám je hned s neuvěřitelnou slevou 50 %. Prohlédněte si všechny vybrané novinky za akční ceny.

Naskladnili jsme pro Vás nové okouzlující bytové doplňky a dáme Vám je hned se slevou 50 %! Zajímá Vás jak to? Podařilo se nám je díky výprodeji skladu dodavatele nakoupit za polovinu, a tak Vám je také za polovinu nabízíme. Líbí? Podobná akce se rozhodně nebude jen tak opakovat, tak nezaváhejte a pořiďte si nové sezónní dekorace za výprodejové ceny.

Pozor: Ty nejkrásnější kousky nám mizí přímo pod rukama. Nenechte si je ujít.

 

 Obr. Dřevěná skříňka na klíče Heart. Cena: 302 Kč

V akci můžete vybírat zahradní dekorace, doplňky do kuchyně a další bytové doplňky ve vintage stylu, které budou krásnou ozdobou interiéru i dárečkem od srdce. Prohlédněte si je všechny.

Koše, košíčky a boxy 

Dárkové koše z proutí se skvěle hodí jako stylový obal na víno či na přenášení drobností. Využít je můžete také k vytvoření originální květinové dekorace. Za zmínku z řad košíčků stojí také ty drátěné – ať už v podobě srdce či praktických boxů. 

 

 Obr. Proutěný košíček 1974 – dostupný v různých velikostech. Cena od: 72 Kč.

Plechové dózy a boxy

Plechové dózy, boxy a krabičky jsou nejen praktickým bytovým doplňkem. Budou také originálním dárkovým balením, které umocní radost z každého dárku.

 

Obr. Kovové boxy Le Bain – různé velikosti. Cena od: 92 Kč.

 

Zahradní dekorace a lucerničky

Není nic kouzelnějšího, když se začne stmívat – než rozsvícená zahradní lucerna. Mezi novinkami za akční cenu jich najdete hned několik. Udělejte si radost. Díky poloviční ceně může být Vaše radost hned dvojnásobná!

Obr. Lucerny Rusty Drop – různé velikosti. Cena od: 202 Kč.

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.
Mohlo by se vám líbít