X

Na dobrou noc…

Poslední dobou se mi nějak špatně usíná. Večer, i když všechny děti zrovna spí jak andílci, ležím v posteli a hlavou mi běží milion myšlenek a ne a ne usnout.
Tak dnes jsem se rozhodla, že tomu pomůžu, a vzpomněla jsem si na osvědčený recept naší pratety Míny, která na teplé mléko s medem nedala dopustit.
Musela jsem vám tu krásnou kombinaci vyfotit! 
Miluju, když se med nabere lžičkou a pak pomalu líně stéká do hrníčku. Baví mě to pokaždé tak moc, že nabírám lžičku po lžičce až většinou zjistím, že mám čaj přeslazený… Naštěstí u tohoto „uspávacího nápoje“ nevadí, když je sladší, tak jsem si hrála a u toho mobilem  fotila. No a jak tu teď píšu, tak už ho mám skoro celý vypitý a – uuuuááá – asi fakt funguje, protože se mi začíná chtít spát. Držte mi palce:-)
Takže: přeji všem krásnou dobrou noc!
Martina

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.

Zobrazit komentáře (3)

  • Milá Martinko,
    nejdříve jdu blahopřát k vašemu nádhernému přírůstku do rodiny.
    Fotka vašich dětí pohromadě je nádherná!!!!
    Přeji pohodu, štěstí a zdraví!
    Teplé mléko s medem jsem také několikrát vyzkoušela, když jsem nemohla usnout... Tak přeji, ať to zabírá na krásné usínání...
    Mějte se hezky a těším se zde na Vás!
    Jarka

  • Martinka,
    tak ja váš obchodík poznám, aj nakupujem,ale nikdy som nevedela nič osobné :-)...3 detičky,blahoželám a obdivujem, ako ste to všetko zvládli. 3 detičky mám aj ja a tiež otváram internetový obchodík.......myslím, že v "menšom prevedení" :-)....hlavne, aby mi robil radosť!
    Tak prajem krásne usínanie (tiež poznám tie milióny myšlienok v hlave:-))

  • Miluji váš obchůdek ♥ přeji krásné a pohodové svátky ...a pozor na zimní spánek :-)))

Mohlo by se vám líbít