X

Jak se fotí nový katalog Hübsch?

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vznikají všechny ty nádherné fotky v katalogu světových značek? Jak to vlastně vypadá kolem? Co vše je k tomu potřeba?
Při naší prosincové cestě do Dánska jsme přijali pozvání od našich přátel ze značky Hübsch na velice zajímavou exkurzi – mohli jsme se podívat, jak se fotí nový jarní katalog.
Samozřejmě jsem nezapomněla vzít svůj cestovní foťáček a vše jsem zdokumentovala i pro vás! 🙂
Na úvod původní nádherná fotografie z nového katalogu… vypadá to jednoduše, že?
Jojo, úklidem to vše začíná i končí.
Takto to vypadá v provizorním „fotoateliéru“ – fotí se ve skladu Hübsch, aby bylo všechno zboží pohromadě a nic nechybělo.
Přestože je prosinec, jaro tu na mě kouká ze všech koutů – fotí se přece jarní katalog!
Jak to tu procházím, už se nemůžu dočkat, až nám přijde nové zboží!
Toto je pán, který má dnes vše na povel – neskutečně šikovný fotograf.
Všude kolem stovky věcí… a opravdu existuje někdo, kdo ví o každé z nich – která se už fotila, která ještě ne, která k čemu půjde a která se bude kam hodit…
Focení katalogu je opravdu velmi náročné období pro všechny z kolektivu, únava je na všech vidět.. přesto jsou všichni stále veselí, vtipní a mají dobrou náladu! Mám tuto partu zkrátka ráda!
Tady už se rýsuje známé zákoutí z fotografie 🙂
Říkejme tomu kancelář 😉
Nástěnka se opravdu povedla, líbí se mi kombinace vzkazů a kropenatých peříček.
Kancelář Idy mě pobavila – její šéf Fleming jí na nástěnku dal svoji fotku – jakože je tam s nimi pořád 🙂

Detail nástěnky…. =Ü, zkrátka HÜBSCH!

Zde se fotí produktové foto velkých položek jako je třeba nábytek.

Připomíná mi to chvíle, kdy stavíme naše stěny na veletrhu, nejdříve také nikde nic a potom je z toho zabydlený koutek, kde by člověk klidně proseděl u kávičky celý den! 😉
Hádejte, co tu asi bude viset 🙂
Po návštěvě firmy nás Daniel s Idou pozvali na skvělý oběd do místní oblíbené restaurace- měli tam úžasný salátový bar, ten bych chtěla mít doma 🙂 Restaurace byla v malém venkovském stavení s doškovou střechou, nízkým stropem a s bílou dřevěnou podlahou a trámy uvnitř. Nádhera!
Vánočně vyzdobený vchod do restaurace a nádherné staré dřevěné dveře, které v Dánsku stále obdivuji!
Pohled na restauraci a její okolí… „tak trochu jiný“ prosinec v Dánsku a zelená travička všude kolem:-)
Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.

Zobrazit komentáře (11)

  • Ahoj Martí,
    vypadá to, že jste si výlet zaslouženě užili a na fotce Ti to moc sluší!:-) Hübsh se mi podle fotek začal docela zamlouvat, stejně je ale sranda, jak se design některých produktů u dánských značek prolíná a opakuje... Pracovní nasazení i bordel kolem si taky dokážu živě představit, právě zařizujeme několik prostor, tak to u nás ve studiu vypadá spíš jak ve skladu:-)!
    Měj se krásně a těším se na jarní kolekce, posílám pozdravy, Š.

  • Ahoj Šári!
    máš pravdu, mnoho věcí mají značky v kolekcích podobných, ale jestli Ti Hübsch připomíná hodně přímo jednu značku, je to proto, že jeden z majitelů Hübsch byl dříve majitelem právě této značky, takže si většinu svých návrhů vzal do nového:-)
    V Dánsku jsme si to opravdu užili- jako pokaždé, když jsem tam. Je to moje srdeční záležitost! Teď mě čeká v květnu cesta k Maileg a potom hned v červnu cesta k IBL, tak už se těším. Ráda bych si na jaře pobyt o pár dnů prodloužila a poznala z Dánska zase o kousek více.
    Studio, kde je bordel, je podle mě vytížené prosperující studio! Takže bordel nevadí a jen tak dál:-)
    Přeji Ti krásný začátek nového týdne ;-) M.

  • Aaaaaaaaaaaaaaaach co na tu nádheru říci, snad jen opět a zase ach ach to je krása, přesně můj vkus, já tyhle věci hrozně miluju a všechny bych si je nejraději natahala do nového bydlení jako kočka koťata :o)) A MArti to m usí být úžasné, mít takové zážitky, určitě 100x lepší, než někde ležet na pláži a opékat se z obou stran, jako topinka :o) pěkný večer MArkéta

  • Vypadá to podařeně, a ten salátový bar! Musím se přiznat, že i ta euro paleta by se mi líbila ;-) Přeji ať se daří! R.

  • Markétko, děkuji, zážitky jsou to opravdu skvělé, jsou to takové rychloakce, protože musíme vždy pospíchat domů, kde na nás čekají u babičky dva malí lumpíci...a přiznám se, že někdy bych si i jen tak chtěla poležet na té pláži!Třeba zrovna teď, když je venku zima a žádné sluníčko :-)
    Radush, ten salátový bar tedy byl! Můj manžel byl nadšený ze steaků, ale já jsem vegeratián, tak jsem byla vděčná za bar - je to můj věčný problém na těchto návštěvách - všude nás pohostí masem nebo rybou a já mám pak co vysvětlovat:-)
    Pro EUR paletu se stavte k nám do skladu! Máme jich tam hromady!

  • :D to bych moc ráda, ale mám to k vám daleko... hezký večer, R.

  • Martinko, už dlouho sleduju nejen blog, ale chodím se kochat i do obchůdku, kde už jsem i začala nakupovat a asi neskončím u jediné objednávky:-). Nutně "potřebuju" nádobí od Ib Laursen, jen se pořád rozhoduju nad barvou:-D. Tyhle fotky jsou nádherné, to bych ráda viděla naživo:-). Pár palet by se mi taky hodilo:-D

  • TAKOVÝ PRÍMA VÝLET BY SE MI TAKY LÍBIL.
    NEPOCHYBUJI O TOM,ŽE JSTE SI VŠE UŽILI.
    SALÁTOVÝ BAR JE SUPER, JSEM TAKÉ VEGETARIÁN A VYSVĚTLOVÁNÍ ZNÁM MOC DOBŘE.
    MARTI, PŘEJI PŘÍJEMNÝ ZIMNÍ ČAS.
    BOHDA

  • Hallo Marti!
    What an amazing post about the photo shoot! I so do love the catalogue and the products of Hübsch.
    And you are right, even during times of hardest work the team still has fun - they are just amazing :) I do know them from the german fairs, where I do work for them. It's always awesome to spend time with them and I don't want to miss it.
    Have a nice evening.
    Lysann

    http://www.purelivinginteriors.blogspot.com

  • Hallo,
    today I discovered your blog. That´s an interesting story about the foto shooting. You always look at the fotos but don`t think about how to make it.
    Greetins
    Vera

Mohlo by se vám líbít