X

Dárek s vůní jara

Včera jsem u nás doma měla na pracovní poradě naši externí kolegyňku Katku, které se stará o tvorbu našich newsletterů, různých článků, soutěží apod a dostala jsem od ní jako dárek tuto překrásnou jarní kytičku.
Jsem z ní nadšená, celý den mi vylepšuje náladu! Má tak krásné barvy, že mám opravdu pocit, jako bych měla jaro přímo u nás doma. A ta vůně! Navíc tyhle barvičky dokonale oživí náš jinak barevně decentnější interiér. Kačko, ještě jednou moc děkuji, mám z ní velkou radost!

Když jsem fotila kytičku, nedalo mi to nevyfotit ještě pár dalších drobností, kterými jsem si v poslední době udělala radost. Na podnose mi přibyl hyacint v novém typo hrnečku od Design Letters, což je nová značka v našem e-shopu Nordic Day. Mám tyto hrnečky s písmenky moc ráda, je skvělé z nich skládat celé nápisy. Já mám připravená na jarní cibuloviny písmenka SPRING, ale teď jsem musela vzít jako první A, abych potěšila svoji dcerku Anetku 😉

Na stůl jsem „nutně“ potřebovala na ovoce nějakou větší mísu a tahle Triangle od House Doctor byla jasnou volbou. Baví mě. Je vzdušná, jiná, originální a přitom není nijak výrazná a nechává vyniknout spíš ovoce než sebe samotnou, takže to na stole dělá fakt pěkný efekt.

No a poslední radostí byl malinký nenápadný svícínek od Tine K, který ale ve skutečnosti není vůbec nenápadný, naopak je nádherně výrazný a strhne na sebe všechnu pozornost. Je skleněný, potažený zvenku recyklovaným papírem s jemnou kresbou lístku a vypadá moc hezky a něžně, když v něm svítí svíčka.
Já si na svícínkách všeobecně dost „ujíždím“, což jste si určitě už všimli 🙂 Líbí se mi jich strašně moc a nikdy si nemůžu vybrat… takže jsem vděčná za nápad pořídit si velký tác na stůl, kde si je od té doby můžu skládat pěkně všechny k sobě a různě obměňovat podle nálady, ročního období nebo trendů.

Tak, to je dnes z novinek u nás vše. V práci nám na sklad právě doručili 25 palet Ib Laursen a dalších 20 z Bloomingville a Madam Stoltz, tak mi něco říká, že o novinky toto jaro opravdu nebude nouze 🙂

Přeji vám krásný den a užijte si nadcházející víkend.
Martina

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.

Zobrazit komentáře (7)

  • Martinko, nadherna kytice..opravdu takova krasne jarni, svezi.. to se nedivim, ze Ti zvedla naladu. Ty dalsi fotky to uz snad nemuzu ani komentovat, nebo se mi zvedne tlak radosti, stestim a nadsenim... vypada to vsechno uzasne... :) Miska od HD je opravdu stylova a vsechny ty svicinky jsou proste kouzelene... moje gusto.
    Marti, muzes mi, prosim Te, napsat Tvuj email... mam otazku ohledne Tveho zbozi na Nordic Day :) moc dekuji!

    Krasny ctvrtek plne dobre nalady.

    Moc a moc zdravim.

  • Jéj, vôňu jara je cítiť už aj z pohľadu na kytičku...Krása, už sa na jar teším! a super správa - IBL na sklade? Waw! Myslím, že si určite niečo vyberiem :)
    Krásny deň želám!!!

  • Svícínek Lotus od Tine K jsem si také nadělila hned ve dvou variantách a je vážně něžný. K tomu mi dnes dorazil hrneček s písmenem P a váza Vietnam, která nakonec slouží jako květník, takže já mám dnes také skvělou náladu, i když kytka tedy nebyla žádná. Tak snad zítra. :) Těším se na novinky MS a doufám v mramorový podnos. :) Krásný den, Pavla

  • Někdy dělají dárečky radost všem :) Těžko říct jestli víc tomu, kdo kytičku dostal, nebo daroval! :) Mám radost z Tvojí radosti každý den... A jak krásně do interiéru zapadla mě těší taky!

  • Martinko, nádherná kytička ...... i nové dekorace ...... chtěla bych moc poděkovat .... nevím jestli tobě nebo tvým "holkám" za ochotu při shánění mých vyhlídnutých plechových cedulí .... už se moc těším, až si je pověsím v ložnici ....ještě jednou děkuju .... Marki

Mohlo by se vám líbít