X

At Home with Marieke

Máme pro Vás krásnou novinku: holandskou značku At Home with Marieke!

Tato originální holandská značka je oblíbená především pro svůj venkovský „country styl“ a kárované vzory. Najdete zde keramické nádobí do kuchyně, bytový textil i další doplňky.
Již nyní najdete na našem e-shopu několik základních kousků, v lednu 2011 nabídku ještě rozšíříme o nové vzory a barvy… PS: pán v bílém tílku byl už bohužel vyprodaný 🙂

Martina Svadbíková: Jmenuji se Martina, mám čtyři děti a hodného manžela. V roce 2009 jsem „otevřela“ internetový obchod Bella Rose, kde prodáváme bytové doplňky a dekorace v severském stylu dovážené především z mojí milované Skandinávie.

Zobrazit komentáře (5)

  • Spomínam si ako Martinka túto značku "ukázala" začiatkom roka na MMB. Vtedy som si cez nejaký blog našla jej názov a potom prezerala stránku http://www.marieke.mimex.nl/Default.htm a ochkala aký je svet keramiky dokonalý :)

    Vďaka Martinka za možnosť nielen si popásť oči, ale časom aj voľačo z tej nádhery vďaka Bella Rose vlastniť.

    Eva

  • Dobrý večer,

    jsem moc ráda, že se Marieke líbí! Je to zase "něco jiného" a ne každému se to hodí k jeho stylu, ale v tom něco tak čistě venkovského, pohodového a originálního, co se mi moc líbí a těším se, jak se bude tato značka vyvíjet i v budoucnu! :-)

  • Martinko, krásný venkovský styl!!!! A škoda, že pán v bílém tílku byl vyprodán:))))), hodil by se!!!!

    pa pa pěkný adventní čas. Šárka

  • MARTINKO,ÚŽASNÝ VENKOVSKÝ STYL JE PRAVDA,ŽE NÉ KAŽDÉMU BY SE TO DOMŮ HODILO,ALE JE TO KRÁSNÉ A MYSLÍM,ŽE U NÁS SI NĚJAKÝ TEN KOUSEK MÍSTEČKO V KUCHYNI NAJDE.
    MARTINKO KRÁSNÉ PŘEDVÁNOČNÍ DNY PLNÉ POHODY PŘEJE ADÉLA.

  • Martinko, nádherné nádobí! Už se těším na kousky v kombinaci s béžovou:-)
    Krásný adventní čas, Pavla

Mohlo by se vám líbít