Před mnoha lety se nám v Bella Rose zrodil sen, vytvořit vlastní vánoční ozdoby. Uplynulo pár let a v roce 2018 se nám to poprvé podařilo. Rodinná sklářská firma Glassor nám doslova splnila všechno, co nám na očích viděla! Díky jejich precizní práci, lásce k řemeslu a nekonečné trpělivosti mohou naše malé skvosty zářit i na vašich vánočních stromečcích.

vánoční ozdoby glassor
Bella Rose a Glassor

Je to tak, že některé nápady se vám v hlavách rodí roky, jiné přijdou z nenadání. Na některé musíte dlouho líčit pomyslné pasti, jako na malé barevné ptáčky. A poté se o ně pečlivě starat, aby se v nestřeženém okamžiku neprosmýkly pod rukama a neztratily se rychle z dohledu. U jiných stačí pouhá zpráva nebo drobný impuls a v ten moment víte přesně, co se bude dít! Naše první kolekce vánočních ozdob vznikla právě tak.

vánoční ozdoby glassor
Ve společnosti Glassor doslova čarují!

Na začátku všeho v roce 2018 byla myšlenka naší “branďačky” Ankymajitelky Bella Rose, naší Marti, vytvořit kolekci vlastních, ručně dělaných vánočních baněk s poměrně specifickým zadáním.

 „Chtěli jsme nadčasové ozdoby, které jsou éterické i skandinávské, romantika i minimalismus. Já jsem s nápady spíš kulometčík – co má plno návrhů a nápadů –  a Anička sniper – řekne jednu věc a je to přesně to, co nás pak nasměruje dál.“

Martina, majitelka Bella Rose

Jak se tvoří nová kolekce

Navrhování celé nové kolekce je trochu alchymie! Nejdřív se podívejte, co už jste vytvořili, pak přidejte své nápady a podněty z venčí, držte se jednoho stylu a najděte balanc mezi létáním hlavou v oblacích a realistickým a praktickým pohledem na věc. A stejně jako při každém úkolu je ze všeho nejdůležitější spolupráce. Ta nám naštěstí funguje dokonale a to jak u nás na „velitelství“, tak i se společností Glassor.

vánoční ozdoby glassor
Glassor

Letošní kolekci jsme dali název Crystal Clear, protože byla inspirována zmrzlými rampouchy a zasněženou krajinou v divoké přírodě. Baňky z této kolekce lze libovolně kombinovat s naší předchozí kolekcí i s těmi, co máte doma schované po babičce. Díky trendy zdobení, čistým liniím a jednoduchým kombinacím se budou hodit do každého interiéru. Novými baňkami můžete doplnit stromek zdobený různými barvami i tradiční červenou, okrášlený jemnými slaměnými ozdobami nebo i vintage postavičkami, které se ve vaší rodině dědí po generace.

vánoční ozdoby glassor
Novým ozdobám to sluší nejenom se zelenou!

Tak co na ně říkáte? Pověsili byste si je na váš vánoční stromeček nebo na závěsný kruh nad jídelní stůl? Pokud je už doma máte, pochlubte se nám, kde všude našly své uplatnění. Ukažte nám své vánočně vyzdobené koutky a zátiší pomocí #bellarosecz nebo nám nechte krátkou zprávu v komentářích dole pod článkem. Za celý tým Bella Rose vám přejeme ty nejkrásnější Vánoce, spoustu dobrot, milých úsměvů a krásných vzpomínek, které nikdy nevyblednou!

Nikola

 

Objevte i další poklady z kolekce Bella Rose

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!