Rozhodly jsme se s kamarádkami uspořádat klasické holčičí odpoledne. Rozdělily jsem si práci a každá něco sehnala. Jedna něco dobrého na zub, druhá něco dobrého k pití, a na mě zbyla voňavá kosmetika! Pohodovou atmosféru jsme si s romantickou kolekcí od Heathcote & Ivory vykouzlily raz dva.

 

Dopřejte si i vy ten pravý relax s mýdlovými květy s vůní broskví, liči a růžového pepře. Někdy stačí udělat jen lázeň pro unavené nožky, chvíli poklábosit s kamarádkami a člověk se hned cítí jako znovuzrozený.

 

Londýnská značka Heathcote & Ivory vyrábí produkty z nejkvalitnějších ingrediencí bez parabenů a sulfátů a jejich nezaměnitelný design se vyjímá v každé koupelně. Obaly často připomínají krásné vintage látky, babičkovské tapety či botanické obrazy.
A právě díky svému originálnímu vzhledu a perfektnímu balení bude kterýkoliv jejich produkt i skvělým vánočním dárkem. Konkrétně mám na mysli dárkovou sadu mini kosmetiky Fabrics & Flowers v plechové krabičce. S kamarádkami jsme se shodly, že by ji pod stromečkem našla ráda každá z nás.
No a čím jsme to naše holčičí odpoledne začaly? Přeci péčí o ruce! Rozhodně by ve vaší výbavě nemělo chybět kvalitní mýdlo na ruce a voňavý krém s neodolatelnou svěží vůní bergamotu, vanilky, jasmínu a narcisu.
Ruce dostanou v předvánočním období obzvlášť zabrat. To je samé uklízení, mytí, … Pokožka je unavená a namáhaná, nehty stejně tak, tak proč ji neposkytnout na oplátku tu nejlepší péči?
 Dárková sada mýdla a krému na ruce Patterns & Petals

 

A pak samozřejmě nesmíte zapomenout ani na další části těla… Tělové mléko obsahující glycerin a vitamin E ji úžasně zvláční. Multifunkční vyživující balzám se včelím voskem a kakaovým a bambuckým máslem skvěle hydratuje vaši suchou pokožku, a to ať už se jedná o rty, ruce či kteroukoliv jinou část těla.
A co až pojedete na dovolenou? I na takové případy Heathcote & Ivory myslí. Sadu mini sprchového gelu, šamponu, tělového mléka a krému na ruce oceníte jak v zimě na horách na chatě, tak v létě u moře. S holkami jsme vyzkoušely všechny poklady a shodly jsme se, že tyto kosmetické společníky si s sebou příště rozhodně přibalíme.
Nejvíce nás ale bavily exotické mýdlové květy! Při vložení do vody se lehce rozpouští a vytváří barevná očka připomínající vodovky, které se právě rozpíjejí na plátně. Při takových momentech se nádherně sní o tom, kam bychom vyrazily třeba na tu dovolenou…
Všude kolem navíc voněl bergamot, vanilka, cedr či narcis a naše ruce i nožky byly doslova jako v bavlnce.
 Mýdlové květy do koupele Lychee Sorbet

 

Krásné a ještě hezčí relaxační chvilky Vám přeje Sandra ze Sandy´s Sundays a & Bella Rose

 

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!