Nám v Bella Rose Vánoce začínají brzy. Představte si, že první vánoční zboží jsme pro vás letos objednávali už v únoru! Ačkoliv zrovna tento předstih je opravdu extrém, klasicky se do vánoční nálady dostáváme skutečně už kolem července a srpna, kdy své nové kolekce představuje většina značek. Vzrušené „jééé“ a „tojekrása!“ se tak naší firmou začíná rozléhat uprostřed parného léta, kdy je většina lidí uprostřed snění o šumícím moři. A my už jsme myšlenkami v zasněženém prosinci…
V srpnu jsem měla úžasnou možnost prohlédnout si všechny ty krásné vánoční dekorace „naživo“ na veletrhu Formex, který se koná dvakrát ročně ve švédském Stockholmu. A protože Vánoce na našem eshopu už začaly, přinášíme vám dnes malou formexovou inspiraci toho nejkrásnějšího, co bylo na letošním letním veletrhu k vidění.
Jeden z nejkrásnějších stánků byl ten s vánočním osvětlením a závěsnými hvězdami švédské značky Watt & Veke, ze kterých přecházel zrak! 
Vánoční hvězda Anis Gold, Závěsná hvězda Beatrix Gold, Hvězda Ludwig Silver Gold, Závěsná hvězda Linje Silver

Novinkou letošní sezóny jsou vystříhávané bílé hvězdy, které letos představil i švédský Star Trading. Vánoce ve městě sice možná budou zase na blátě, ale s těmito papírovými „vločkami“ vás to vůbec nemusí mrzet.
Závěsná hvězda Frost White
Kromě vánočního osvětlení bylo také možné inspirovat se celou škálou doplňků pro sváteční stolování. Z hlediska krásného nádobí jednoznačně vedl dánský Green Gate.
Kulaté dózy December Red,  zapékací mísy Micha Red, džbán, latté cupy a hrnky z kolekce Bianca Red, sklenička Heart Red, keramika z kolekce Stephanie, skleničky Heart Cutting, svíčky Pillar

Sklenička na víno Nora Red, sklenička Shirley Linen, dekorativní sob Champagne, dekorativní stromeček Judy White, sklenička Heart Cutting, dezertní talíř Sophie Vintage

Džbán Nova Gold, ozdoba Acorn Nude, hvězda Nova Champagne, skledněné svícny Laurie menšívětší, dózička Stripe Gold, ozdoba Oak Leaf a Acorn Leaf, baňka Laurie Glitter, hrneček Alice Pale Pink, talířek G Gold, látkový ubrousek Nova Nude 
Modernější styl předvedl dánský House Doctor, jehož vánoční výzdobě dominovaly teplé zemité odstíny a přírodní materiály.

Nejelegantněji výzdobu pojmula dánská značka Hübsch, která zdůraznila zejména papír jako materiál, který se nevyplatí podceňovat!

A nejkrásnější hračkyplechové ozdobičky představil jako každý rok dánský Maileg.

Také se na Vánoce těšíte tolik jako my? Prohlédněte si naši vánoční kolekci ZDE a připravte se s námi na letošní sezónu!

Anna & tým Bella Rose

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!