Tak a je tady konečně léto. To opravdové, plné sluníčka. Konečně se můžeme vyřádit doma u bazénu nebo někde u vody. Dny jsou hned veselejší, co říkáte? 
Nabízí se spousta možností jak trávit volný čas. My ho trávíme většinou na zahradě a na nové terásce. Úplně nejvíc si užíváme příjemné posezení s přáteli plné dobrého jídla a pití. A jak takové posezení u nás doma vypadá?
Začneme trochu netradičně u osvícení – jako doplněk k prostřenému stolu jsem zvolila bambusové lucerny Black v obou velikostech, které jsou na Bella Rose k dostání – dokonale dotváří atmosféru, na které si tento obchůdek zakládá. Až se setmí, můžete světlo jejich plamínku doplnit světelným LED řetězem Glow ve tvaru žárovek. Řetěz je na baterky, takže nepotřebujete ani žádnou zásuvku. Tento typ je ale určený pouze pro vnitřní použití, takže před jakýmkoliv nečasem ho člověk musí uklidit. Na Bella Rose ale naleznete i takové, které jsou určené přímo pro venkovní využití.

Některý večer může být i trochu chladno, a tak je potřeba mít možnost se do něčeho heboučkého zachumlat. K tomu poslouží příjemná bavlněná deka Grey Eye, kterou jsem uložila do kulatého koše Natural Vietnam. Pohodlné posezení může zpříjemnit i polštář s povlakem Grey Check
A pokud nemáte rádi velké grily, tak vřele doporučuji roztomilý přenosný gril. Mne zaujal moc, škoda, že manžel touží po velkém plynovém 🙂

K dobré grilovačce patří i stylově prostřená tabule. Stůl jsem pro tentokrát nachystala v jemných letních barvách. Dominuje bílá, se kterou ladí stříbrné akcenty a dřevěné doplňky. Na venkovní stůl se perfektně hodí běhoun – já zvolila jak jinak než bílý – a doplnila ho košíkem na pečivo Cottage blancbavlněným ubrouskem White a dřevěným příborem. 
A vidíte ty lodičky? To jsou bambusové „talířky“ na malé pochutiny od Nicolase Vahé. Skvěle poslouží i jako tácky na čajové svíčky. 

Vzhledem k letním teplotám se posezení neobejde bez perfektně vychlazené domácí okurkové limonády. Pokud nechcete připravovat každou skleničku zvlášť, bude pro vás ideální nádoba na limonádu KILNER. Samotnou limonádu můžete hostům podávat ve sklenicích s uchem. A aby popíjení bylo dostatečně pohodlné, můžete sklenice doplnit papírovými slámkami Silver. Ke sklenici s uchem je možné dokonce dokoupit i praktické kovové víčko. Kilner rodinku jsem ještě doplnila mini skleničkou s uchem a víčkem, která mi posloužila jako vázička na karafiáty. 

Po dobrém občerstvení nastává čas na příjemnou chvilku s čajem či kávou. Já zvolila čaj, který jsem podávala v dekorativní retro hliníkové konvici. Místo klasické podložky pod konvici jsem na stůl položila cementovou kachli Grey Pole, která stůl ochrání před teplem. Když ji zrovna nepoužívám jako podtácek, hodí se mi i jako podložka pod květináč. 
A jelikož miluji kombinaci stříbrné a béžové, rozhodla jsem se kávu servírovat v espresso hrnečku Sandrine Matte Offwhite, který mne zaujal svou žíhanou glazurou a nějak mi k těmto letním dnům jednoduše sedí.

A jak si představujete příjemné posezení s přáteli vy? Také s kupou dobrého jídla a pití? 
Užívejte si každou letní chvilku naplno!
Za tým Bella Rose přeje krásné letní dny Tereza

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!